مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت شرکتی

با سلام
بنده از سال 96 بصورت شرکتی در اداره بندر مشغول به کار هستم
فرزند جانباز 25 درصد با سابقه 60 ماه جبهه
چگونه میتوانم اقدام به تبدیل وضعیت از شرکتی به قراردادی و یا شرکتی به پیمانی کنم

و اینکه استفساریه تبدیل وضعیت ایثارگران با توجه به رد شدن بودجه 1400 و اینکه شامل افرادی میشود که تا 1395٫12٫30 آن هم بجز نیروهای شرکتی مشغول بکار شده اند
میتوان امید وار بود برای افرادی که بعد از این تاریخ مشغول به کار شده اند و شرکتی هستند هم تا قبل از پایان دولت محترم تبدیل وضعیت شوند ؟

سپاس از شما

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله امکانپذیر هست اما برای کسب راهنمایی بیشتر با شمار تماس بگیرید بعد از پرداخت هزینه مشاوره