مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین کار

با سلام. بنده حدود 7 سال پیش بافنده دستگاه LPm کلیم بافی بودم. انگشت سبابه من به گریپر دستگاه برخورد کرد و تقریبا حدود 5 سانت پاره شد از اداره کار برای بازدید آمدند و گفتند مقصر خودت بودی. آیا حالا که مقصر خودم هستم، چیزی به من تعلق نمیگیرد؟

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام برای میزان تقصیر بازرس اداره کار بعد از شکایت نظریه اعلام می کند و آن نظریه قابل اعتراض است چنانچه طبق نظر بازرس تقصیر کامل از جانب شما باشد می توانید اعتراض کنید و درصورت تایید مجدد قانونا چیزی به شما تعلق نمیگیرد