مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو قولنامه ای

با سلام. بنده هفته پیش یک خودرو روآ فروختم با قولنامه دستی و من احساس میکنم ناشیانه عمل کردم و تمامی مدارک اعم از کارت ماشین و سند ماشین که به اسم خودم هست به خریدار تحویل دادم و خریدار یک میلیون و دویست و پنجاه هزار تومان پول نگه داشته. آیا خریدار میتواند از اختیاراتی که بهش دادم سوء استفاده کنه یا بنده بعد از یک ماه میتونم توقیف پلاک کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فیض الله جعفری

فیض الله جعفری :

استان :

سلام اگر شما یک نسخه از قولنامه را دارید و برای تحویل مدارک رسید دارید، خطری متوجه شما نیست.