مشاوره حقوقی رایگان - استرداد لاشه چک

سلام من دوماه پیش به یک نفر لوازم جانبی موبایل فروختم که دو نفر برای معامله اومده بودن جنسا حدودا قیمتشون 17/5میلیون شد نگاه کردن پسندیدن و چک هاشو اون یکی دوستش نوشت البته کسی که چک نوشت طرف اصلی معامله نبود وگف فردا بیار جنسارو تحویل بده منم همونجا تو خونمون گفتم خوب فکراتونو بکنین چک هارو من واسه بدهی هام میدم اونا هم قبول کردن فردا بردم جنسارو تحویل دادم البته هیچ قراردادی یا فاکتوری رد و بدل نشد بعد 3روز طرف زنگ زد گف من با رفیقم رابطمون بهم خورد میخوام جنسارو پس بدم منم گفتم چک ها دست من نیست و نمیتونم پس بگیرم چک اولشون 3میلیون و 450تومن بود به تاریخ97/05/10 که پاس نشد منم همون روز برگشت زدم بعد ده روز بردم دادگاه شکایت کردم که رای دادگاه هم اومده و محکوم شده ولی حالا یه ابلاغیه اومده که گفتن طرف چک هاشو میخواد حالا سوالم اینه دادگاه چه تصمیمی میگیره منو محکوم به استرداد چک میکنن یا نه؟؟مرسی از سایت خوبتون

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
وجود چک در نزد شما دلیل بر مدیونیت صادر کننده می باشد و طبق مقررات مکلف به پرداخت است .