مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

با سلام. بنده فقط یک خانه دارم که بابت شغلم به شهرستان دیگری منتقل شدم و همسرم بدون اجازه من اقدام به اجاره منزلم داده و الان نیز با هم مشکل داریم و همسرم قصد جدا شدن و طلاق دارد و از طریق اجراییات اداره ثبت اسناد و املاک اقدام به مزایده منزل بابت مهریه کرده. آیا این جزء مستثنیات دین حساب میشه و کاری میشه کرد؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
یک خانه در حد معمول و متوسط جزو مستثنیات محسوب میشود و گاها زندگی کردن محکوم علیه در آن خانه شرط هست در خصوص شما که بواسطه شغلتان در شهر دیگری ساکن هستید موضوع فرق میکند میتوانید اعتراض کنید بصورت کتبی و اداره ثبت رسیدگی خواهد کرد‌