مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت بدنی در تصادف

عرض سلام و خسته نباشید خدمت کارشناسان محترم‌. بنده هفته پیش در حال رانندگی با موتور سیکلت بودم که موتور من به نام من نیست ولی بیمه نامه اش به نام خودم هست. برج 4 سال 99 بیمه اش کردم ( یک سال هست) گواهینامه هم دارم. بنده که واقعا هیچی از تصادف یادم نیست چون سر من ضربه خورده. هر دو گیج گاه و صورتم و هر دو ابرو هایم بخیه خورده و هر دو استخوان ساق پای راست من کاملا شکسته به طوری که پای من به پوست آویزان بود و بعد با عمل پلاتین گذاشتن. به گفته پلیس و کروکی بنده مقصر صد در صد شناخته شدم چون از پشت به خودرو سواری زدم. خواستم بپرسم که بنده نسبت به خسارت بدنی خودم و خودرو مقابل میتوانم ادعای درخواست دیه از بیمه را داشته باشم یا خیر؟ با تشکر.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به داشتن گواهینامه پاسخ مثبت است وبا مراجعه به بیمه گر خود از امتیازات بیمه نامه استفاده نمایید