مشاوره حقوقی رایگان - میزان حق الوکاله هر یک از وراث

سلام
بر ملکی از از پدرم به ارث برده ایم شکایتی و ادعایی در دادگاه مطرح شده و قراردادی با وکیل به منظور احقاق حق بسته شده است می خواستم در خصوص مبلغی که به وکیل می پردازیم سهم کلیه وراث یکسان است؟ یعنی وراث چه زن و یا چه مرد باشند باید مبلغ یکسانی را به وکیل بپردازند ؟ یا بسته به میزان سهم الارث دارد ؟

پاسخ ها :

میزان حق الوکاله هر یک از وراث حق الوکاله وکیل وراث وراث حق الوکاله