مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و شوهر فراری

شوهرم معتاد و کارتن خواب شده آیا میتوانم برای مهریه حکم جلب بگیرم برای نفقه اقدام کردم رای صادر شده الان چکار کنم دادگاه رای داده که باید نفقه پرداخت کنه اما اون الان بیشتر از صد روزه فرار کرده چگونه میتونم حکم جلب بگیرم چون اگه بره زندان خانواده اون مهریه منو میدن ولی الان به من میگن هیچ کاری نمی تونی بکنی ما اون رو پیدا میکنیم ترکش میدیم تو کاری نمیتونی بکنی در ضمن میخوام از اون جدا بشم ضمنا اون پنجاه روز در اول سال گم شده ولی خانواده پیداش کردند ترکش دادند

پاسخ ها :

ناهيد  بهمن پور

سرکار خانم ناهيد بهمن پور :

سلام می توانید مهریه رو به اجرا بگذارید وتقاضا اجرای حکم نفقه رو اگه حکم قطعی شده به شعبه ای پرونده در اون بود بدهید و اگر حاضر به پرداخت نشد حکم جلبش رو می تونید با تقاضا اعمال ماده 2 بخواهید