مشاوره حقوقی رایگان - درخواست کارشناسی برای خودرو چه باید کرد

سلام. وقتتون بخیر.
مشکل خرابی خودرو واشر سرسیلندر بوده که حمل شد به مغازه تعمیرکار. بعد از بازدید خودرو تعمیرکار گفت واشر سرسیلندر سوزانده و احتیاج به سرسیلندر هم دارد. بعد از بررسی کردن تعمیرکار گفت حدود 6تا10 میلیون با قطعات و تعویض سرسیلندر با اجرت هزینه میبرد. 6میلیون همان لحظه کارت به کارت کردم تا مشغول به کار بشود. اما بعد از 25روز با اینکه چندین مرتبه تماس گرفته بودم. بعد از گذشت 3هفته تماس گرفت که هزینه خودرو مذکور 15میلیون تومان شده است. حالا با اینکه فقط مشکل خودرو به این مبلغ نیست. ضمنا قابل ذکر است که خودرو اینجانب دوو سیلو میباشد.
چگونه میتوانم برای ادعای تعمیرکار که مبلغ 15میلیون تومان را درخواست کرده. اطمینان کنم که این هزینه را کرده یا نه. از راهنمایی کردن شما بسیار سپاسگزارم. ممنونم

پاسخ ها :

حمید مرادی

حمید مرادی :

استان :

از طریق شورای حل اختلاف دادخواست صدور قرار تآمین بدین تا با اعزام کارشناس میزان خسارت وارده و هزینه رو بر آورد کنه