مشاوره حقوقی رایگان - فرار دختر و پسر برای ازدواج

با سلام. من دو سال هست با یک پسر 18 ساله که خودم هم 16 ساله هستم دو سال هست آشنا شدم. یک بار فقط دیدمش. خانواده ام راضی نیستن و الان میخوام فرار کنم. ولی میترسم برای طرف مقابل هم مشکل بشه. اگر با خواست خودم فرار کنم میتونند اتهام آدم ربایی به پسر بزنند؟ بدون اجازه ی پدر میشه عقد کرد و از پسر شکایتی نشه؟ کامل میشه بگید که اگر عقد کنیم در چه شرایطی مشکل ایجاد میشه و در چه شرایطی ایجاد نمیشه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

یه پسر هجده ساله و یه دختر شانزده ساله که هنوز از دوران طفولیت خارج نشده در وانفسا اوضاع اقتصادی چگونه میخواهند ازدواج کنند ضمن اینکه اذن پدر هم قانونا لازم است