مشاوره حقوقی رایگان - خرابی جک درب پارکینگ

سلام من در یک آپارتمان 10 واحدی که 11 پارکینگ دارد و واحد اینجانب طبق سند 2 عدد پارکینگ دارد و بقیه هر کدام یک پارکینگ حالا جک درب خراب شده و بقیه اهالی میگویند شما باید دو برابر هزینه جک درب پارکینگ را بدهید چون دو عدد پارکینگ دارید آیا باید بدهم . با تشکر

پاسخ ها :

مهری خلیلی

سرکار خانم مهری خلیلی :

بله ، هزینه‌ی تعمیر و نگهداری جک پارکینگ و سایر قسمتهای مشاعی متناسب با برخورداری اعضاء محاسبه و اخذ میشود.