مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان ارجاع؟

رای داوری 99٫9٫5 ابلاغ شده و بیست روز طبق معمول مدت اعتراض است .
حالا دادخواست ابطال رای در تاریخ 99٫11٫7 در شعبه ثبت شده ولی میگویند که در تاریخ 99٫9٫26 ارسال شده اما در دایره ارجاع مانده بوده ؟ یعنی حدود 41 روز ، امکان داره ؟
بسیار ممنونم

پاسخ ها :

ناهيد  بهمن پور

سرکار خانم ناهيد بهمن پور :

سلام بعضا به علت ازدیاد پرونده ممکن هست که در دفتر کل پرونده با تاخیر به شعبه رسیدگی کننده ارجاع میشه یعنی شخص در موعد مقرر اقدام کرده و مهم زمانی هست که دادخواست ثبت شده و هزینه آن پرداخت شده