مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری زمین کشاورزی رها شده به مسکونی

سلام وقت بخیر ( تغییر کاربری زمین کشاورزی رها شده به مسکونی )

بنده زمینی را دارم به متراژ 8000 متر که بنده از این زمین هوه نامه از پدربزرگم دارم ( پدربزرگم فوت کردن ) و در سال 1310 پلاک ثبتی به عنوان قطعه زمین زعفرانی تحویل پدربزرگم داده شده است ، همچنین استشهاد محلی از مالک های زمین اطراف دارم و هر موقع که بخواهم شهادت میدهند .

اما در اخرین اظهارنظر کارشناس 3 نفره گفتن در عکس هوایی مربوط به سال 41 سابقه کشت و کار ندارد و زمین مربوط به اراضی ملی می باشد و منابع ملی تحویل مسکن شهرسازی داده و مسکن شهرسازی سند دارد .

خواهش میکنم اگه امکانش هست راهی و روشی در اختیار من قرار دهید تا از حقم دفاع کنم.

سپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به استناد مدارک و استشهادمحلی دادخواست ابطال سند مالکیت منابع طبیعی و مسکن و شهر سازی بدید