مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مشاعی قید شده در سند

با سلام
من آپارتمانی را خریده ام که در قولنامه نوشتند که پارکینگ ندارد. بعد یکسال که پشت سند را با دقت مطالعه کردم ، در قسمت حقوق انتفاعی نوشته با قدر السهم از پارکینگ مشاعی شماره 7269.
آیا امکان پیگیری آن و ایجاد حق پارکینگ وجود دارد یا خیر؟
فرضا اگر مالک قبلی بصورت شفاهی و یا مکتوب حق پارکینگ خود را واگذار کرده باشد، من به عنوان مالک جدید میتوانم این حق را بگیرم؟
با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اگر در سندی که بنام شما صادر شده چنین حقی را نوشته باشد می توانید