مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مشاع

باسلام
واحدی را خریداری کردم و در سند قید شده مشاع و پارکینگ آنجا حداقل برای 5_6 خودرو جای پارک هست ولی مالکین دیگر میگویند اینجا فقط 3 واحد دارای پارکینگ اختصاصی هستند و دیگران نمیتوانند از پارکینگ استفاده کنند لطفا راهنمایی بفرمایید. باتشکر

پاسخ ها :

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

با سلام. اسناد ثبتی مالکیت آپارتمانها را بررسی کنید تا مشخص شود پارکینگ واحدها مشاعی است یا اختصاصی. اگر مشاعی باشد همه حق پارک دارند و کسی نمی تواند دیگری را محروم از جای پارک نماید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام هرکدوم از مالکین که مانع پارک کردن میشن شکایت ممانعت از حق کیفری مطرح کنید دادگاه اونها را محکوم به رفع ممانعت میکنه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer