مشاوره حقوقی رایگان - سوال درباره بیگناهی در اتهام وارده منجر به سقوط کارگر از ساختمان

با سلام نزدیک به 3 سال پیش من در ساختمانی به عنوان کارگر برای بنایی یک ساختمان نیمه کاره از میدان کارگران فصلی به ساختمان آورده شدم حال بعد از 17 روز کار کردن کارگری که تحت نظر من نبوده از ساختمان سقوط کرده و منجر به فوت کارگر شده و من کارفرما نبودم و بدون هیچ قراردادی در این ماجرا مقصر به پرداخت 75 میلیون دیه شده ام جالب است که بدانید من را در این ماجرا با قرارداد شفاهی محکوم کرده اند من هر کاری که می توانستم کردم و تا تجدید نظر پرونده را پیش بردم ولی باز مقصر شدم آیا راهی هست که من بتوانم این پرونده را از اول به جریان بیندازم و بتوانم بی گناهیم را ثابت کنم و حال پرونده در اجرای احکام است و در حال اجرای حکم خواهشمندم یک راهی به من نشان دهید من از نظر مالی توانایی پرداخت چنین دیه را ندارم و بی سواد هستم و از مراحل قانون بیخبرم و چون توانایی مالی برای گرفتن وکیل و کارشناس نداشته ام و من در زمان وقوع حادثه در محل حادثه نبودم و ندیده ام از کدام طبقه سقوط کرده و حال بی گناه متهم شده ام و خود بیمه کارگران ساختمانی میباشم و در روز دادگاهی سوالی از من نپرسیدند و از من قراردادی و مدرکی نخواسته اند و من را با قرارداد شفاهی محکوم کرده اند و من روزی که به ساختمان برای کار آمده ام به عنوان یک کارگر روزمزد که در پایان کار و هر روز مزد خود را دریافت می‌کرد محکوم شده ام آیا می توانم پرونده را به جریان بیاندازدم و پرونده را از اجرای احکام خارج کنم

پاسخ ها :

محمد دشتبانی روزبهانی

جناب آقای محمد دشتبانی روزبهانی:

در حوادث ناشی از کار نظر کارشناس ملاک عمل است باید در مراحل بالاتر از این مرحله اعتراض به کارشناس کنید