مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سفته بدون قید ضمانت بابت حسن انجام کار

با سلام من از 19 آبان تا 8 بهمن امسال رفتم در یک شرکت مشغول شدم. زمان مصاحبه گفتن بیمه و حقوق از روز اول هست.
بدون قرارداد ازم سفته خواستن گفتم میخوام قید کنم سفته بابت حسن انجام کار که گفتن نه اونجوری برامون اعتبار نداره
شناسنامه هم خواستن
ولی بعد از دوماه تازه اواسط ماه حقوق دادن تازه با پیگیری من و بدون بیمه
بعد گفتن میخواییم ببریمت توی یک قسمت دیگه کار کنی که به محل زندگیت نزدیکه ولی بهت خبر میدیم بعد از یکماه که موقع حقوق شد هنوز الان که 11 بهمن هست بهم حقوق ندادن و گفتن باید بری کارخونه خارج از شهر که من گفتم نمیتونم برم بیرون از شهر خانوادم راضی نیستن
میخوام تسویه حساب کنم ولی میگن قانون شرکت اینه که سفته بعد از سه ماه داده میشه و شناسنامه بعد از دو هفته.
الان من نگران سفتمم آیا به نظرتون شکایت کنم زودتر به نتیجه میرسم؟ شکایت زیاد کار داره؟
یا صبر کنم بعد از سه ماه سفتم رو بگیرم کدوم بهتره؟ اگه دوباره بگن نمیدیم چیکار کنم؟
لطفا بگین چیکار کنم؟
نه حقوق دادن نه بیمه نه مدارکم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتونید به دادگاه دادخواست بدهید و استراد سفته کنید