مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام در سامانه ثنا

اینجانب دریانورد هستم و هم اکنون مشغول خدمت بروی ناوگان ملی بوده و در حال حاضر ماموریت دریا هستم چند روز پیش اطلاع پیدا کردم شخصی که نمی شناسم از بنده شکایت کرده و ابلاغیه ای به آدرس سکونت قبلی بنده برده شده متاسفانه به محتویات پرونده دسترسی نداشته و تا چند ماه دیگر به ایران باز نمی گردم آیا می توانم از روی کشتی با توجه به اینکه به اینترنت دسترسی دارم در سامانه ثنا ثبت نام کرده و از محتویات شکایات اطلاع پیدا کنم؟

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام،بله میتوایند،ولی بعد از ثبت نام چنانچه ابلاغی باشد را میتوانید ملاحظه کنید،ابلاغات قبل از ثبت نام وجود ندارد که ببینید،