مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم

شماره دادنامه : ...
تنظيم تاريخ : ...
شماره پرونده : ...
شماره بايگاني شعبه : ...
شعبه دوم دادگاه عمومي حقوقي دادگستري شهرستان اردستان
دادنامه دادگستري كل استان اصفهان.
پرونده کلاسه ... شعبه دوم دادگاه عمومي حقوقي دادگستري شهرستان اردستان تصمیم نهایی شماره
...
خواهان: آقای ... فرزند ... به نشاني استان اصفهان - شهرستان نایین
خوانده: آقای ... فرزند ... به نشاني استان اصفهان - شهرستان اردستان
خواسته ها:
1 .مطالبه خسارت تاخیر تادیه
2 .الزام به ایفاي تعهد (مالي) مبني بر
3 .مطالبه خسارت دادرسي
پرونده کلاسه ... شعبه دوم دادگاه عمومي حقوقي دادگستري شهرستان اردستان تصمیم نهایی شماره ...
خواهان: آقای ... فرزند ... به نشاني استان اصفهان -
خوانده: آقای ... فرزند ... به نشاني استان اصفهان -
خواسته ها:
1 .مطالبه خسارت تاخیر تادیه
2 .مطالبه خسارت دادرسي
3 .الزام به ایفاي تعهد (مالي) مبني بر
دادگاه بارعايت تشريفات قانونی ختم رسيدگی را اعالم و با استعانت از خداوند متعال به شرح ذيل مبادرت به صدور رای می نمايد/.ن
««گزارش اصالحی»»
در خصوص دعوی آقای ع ... فرزند... به طرفیت آقای ح. ق فرزند ... به خواسته الزام به ایفای
تعهد (مالی) مبنی بر ( الزام به ایفای تعهد موضوع تعهدنامه مورخ 30/09/1397 مبنی بر تحویل سه دستگاه خودرو پژو پارس اتوماتیک
،پژو 405 slx و هایما به انضمام کلیه خسارات قانونی از قبیل هزینه دادرسی و تاخیر در تادیه مقوم به مبلغ 000/000/201 لایر )
دادگاه نظر به اینکه طرفین در جلسه مورخ 28/10/1399 در وقت فوق العاده به سازش رسیده و توافق نموده اند که خوانده پرونده آقای
ح.ق متعهد گردید تا پایان اردیبهشت سال 1400 به جای خودرو هایما s7 یک دستگاه دنا پالس معمولی و یک دستگاه سمند
EF7 بنزینی را تحویل آقای ع.خ دهد و به جای خودرو پژو 405 SLX یک دستگاه سمند EF7 دوگانه سوز و به جای
پژو پارس اتوماتیک یک دستگاه پژوپارس TU5 را تحویل خواهان آقای ع.خ نماید و خوانده مذکور خودروهای مذکور را
تا پایان اردیبهشت سال 1400 تحویل خواهان نماید و خواهان قبول نمود بنابراین به شرح فوق مستندا به مواد 178 و 182 و 184
قانون آئین دادرسی دادگاه های عمومی و انقالب در امور مدنی مبادرت به صدور گزارش اصلاحی مینماید مفاد سازش نامه نسبت به
طرفین ، وراث و قائم مقام قانونی آنها نافذ و معتبر بوده و مانند احکام دادگاه ها به موقع اجرا گذاشته می شود این رای قطعی و غیرقابل
تجدید نظر است. دادرس شعبه دوم دادگاه عمومي حقوقي دادگستري شهرستان اردستان - ... امضاي صادر كننده
تصوير برابر با اصل است.
نشاني: استان اصفهان - شهرستان اردستان-

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

سازش یا گزارش اصلاحی قابل تجدید نظر خواهی نیست