مشاوره حقوقی رایگان - ریز مکالمات سیم کارت

با سلام. میخواستم بدونم با دستور مرجع قضایی گرفتن ریز مکالمات خط همراه اول شخصی که از او شکایت شده تا چه بازه زمانی امکان داره؟
این که از شش ماه اگر بگذرد، امکان گرفتن ریز مکالمات وجود ندارد،صحت دارد یا نه؟

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

درود بلی
شرکت های مخابراتی ملزم به حفظ سوابق صرفا تا 6ماه میباشند و مازاد بر این الزام نبوده و اختیاری است