مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

با سلام. سه صدم دیه کامل بابت پارگی وسیع (متلاحمه ) وسط پیشانی با امتداد به ابروی راست که با بر جای گذاشتن اثر بهبود یافته، شش صدم دیه کامل بابت مجموع پارگی های (دامیه) سمت راست پیشانی در گیجگاه راست و پلک فوقانی چشم راست و پل بینی، هفت و نیم هزارم دیه کامل بابت مجموع کبودی های دور چشم راست و چپ و داخلی میانی ران راست، یک صدم از یک دوم دیه کامله بابت سائیدگی (حارصه) قدام زانوی چپ، چهار پنجم از یک پنجم از یک دوم دیه کامله بابت شکستگی تنه استخوان ران راست، چهار پنجم از یک پنجم از یک دوم دیه کامل بابت شکستگی استخوان زند اعلی ساعد دست چپ و چهار پنجم از یک پنجم از یک دوم دیه کامله بابت شکستگی زائده انتهای استیلوئید استخوان زند اسفل ساعد دست چپ، یک دهم دیه کامل بابت شکستگی استخوان بینی، یک پنجم از یک دوم دیه کامله شکستگی انتهای استخوان بازوی چپ در مجاورت مفصل آرنج چپ که به طور معیوب بهبود یافته است و موجب محدودیت حرکتی شدید در آرنج چپ شده است، 11 درصد دیه کامل بابت ارش محدویت حرکتی شدید در آرنج چپ و دو درصد دیه کامل بابت آسیب نسج نرم ساعد چپ و یک صدم دیه کامل بابت اثر به جا مانده ناشی از پارگی متلاحمه وسط پیشانی با امتداد به ابروی راست.

لطفا دیه رو برای ما حساب میکنید.

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
اجرای احکام برای شما محاسبه خواهد کرد اینجا محل طرح سوالات حقوقی است نه حساب کتاب.