مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ابطال مصوبه عدم استفاده مهندسین شاغل در دفاتر خدمات الکترونیک شهر از پروانه اشتغال به نظارت

باسلام و عرض ارادت
احتراما اخیرا شورای شهر تهران مصوبه ای داشته که مهندسین شاغل در دفاتر خدمات الکترونیک شهر را که دارای پروانه اشتغال به کار نظارت ساختمان را دارند از نظارت ساختمان با توجیه تناقض در منافع منع نموده است، در صورتیکه نظارت بصورت پاره وقت بوده و لطمه ای بکار نمیزند و بعنوان شغل دوم هم حساب نمیشود، قبلا فقط منع نظارت ساختمانهایی که در منطقه محل خدمتمان بود را داشتیم. با حقوق ناچیز دفاتر مجبوریم از دفاتر خارج شویم و این لطمه بزرگی به دفاتر، مردم و شهرداری خواهد بود ، خواهشمندم راهنمایی بفرمایید. سپاسگزارم

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
حسب مورد در دیوان عدالت اداری قابل ابطال و شکایت است

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید