مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام وقت بخیر
درسال 74دوباب زمین مغازه ای خرید از برادر خودم و حالا بعد از چند ین سال متوجه شدم که برادرم قبل از آنکه به من بفروشد فروخته بوده حالا من چکار باید بکنم که هم به حق خود برسم و هم احترام برادری را بجا بیارم البته برادم کوچک تر از من هست نمی خواهم تفرقه بیفتد لطفآ را نمایی کنید ارادتمند

پاسخ ها :

ناهيد  كاظمي خضر

ناهيد كاظمي خضر :

قانونا کسی که اول خریده مالک است .شما زمانی خریدید که دیگه آن مال وجود نداشته و فروشنده مالکیتی نداشته‌ شما میتوانید پولی را که پرداختید به نرخ روز از فروشنده بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زمین متعلق به خریدار اول. می باشد . بهتر است با توافق با برادرتان مشکل را حل کنید