مشاوره حقوقی رایگان - روش توقيف اموال غير منقول

با سلام منزلي بين من و همسرم هبه شده ضمن اينكه سند محلي و قبوض امتيازات آب،برق و تلفن هم به نام همسرم مي باشد، خواهرش كه از طريق طرح تعيين تكليف املاك فاقدين سند سند رسمي بر آن منزل كه تاريخ صدور سند 9 ماه بعد از صدور قطعي مهريه ام بوده اقدام به اعتراض مي نمايد و پدرش (واهب ) و من را به عناون تجديدنظرخوانده دعوت به دادگاه و بر كل ملك اعتراض ثالث نمود و در اين مرحله نه برادرش (همسرم) هيچ پيگيري و ادعايي نداشت و نه خواهرش حتي ايشان را به عنوان خوانده دعوت نكردند كه رسيدگي پرونده منتج به بي حقي و رد اعتراض گرديد و سپس چونكه اين احكام حالت اعلامي داشت به استناد اين احكام و مدارك اعلام شكايت كردم و خواستار بر الزام آن خانم به انتقال و ابطال آن سه دانگ ملك خود را خواستار شدم كه قاضي ضمن اقدام خواسته بنده و تشخيص صوري بودن و فرار از دين را محرز دانسته و حتي تجديد نظر نيز حكم بدوي را تائيد و رد تجديد نظر خواهي را مي نمايد ولي از جايي كه بنده فقط مدعي بر ابطال سه دانگ سهم خود بودم و همسرم نيز بخاطر فرار از دين و تباني كه با خواهر و پدرش داشته هيچ اقدامي نكردند دادگاه تجديد نظر را تحت عنوان اينكه هيچ موجبي كه سبب ابطال سه دانگ باقي مانده باشد وجود ندارد بنا براين سه دانگ باقي مانده به نام مالك سند باقي مي ماند حكم را اصلاح مي كند بنده بعد از آن و به استناد مدارك و مستندات فوق خواستار توقيف آن سه دانگ را به ازاي مهريه ام از طريق اجراي احكام اقدام و خواستار اعمال ماده 101 اجراي احكام را نمودم كه بر حسب دستور مامور جهت تحيق در زمينه اينكه در تصرف كيست، و مالك چه كسي است و اعلام توقيف به مالك و همچنين وضعيت ملكي را روشن كند ايشان نيز (مامور) به محل اعزام و صحت و سقم اينكه در تصرف همسرم مي باشد و به اجاره داده است صورت جلسه و تحويل اجراي احكام نمودند اما قاضي صدور حكم مهريه كه مرجع ارجاع مي باشد نظريه تحت عنوان اينكه في الحاله سند ثبتي به عهده كس ديگري است و زوج في الحال مالك نيست بنا برا ين از توقيف ملك خوداري شود. حال با توجه به اينكه تمكن مالي ندارم و دادگاه نيز وكيل معاضدتي نمي گيرد از شما عزيزان راهنمايي مي خواهم از چه روش و روندي مي توانم نسبت به توقيف آن سه دانگ باقي مانده به ازاي مهريه ام اقدام كنم. آيا از طريق شكايت فرار از دين و صوري بودن معامله توسط دادسرا؟ از طريق حقوقي مبني بر درخواست ابطال سه دانك باقي و توقيف آن به ازاي مهريه؟ يا روند ديگر لطفا ارائه طريق فرمايند.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما ابتدا شکایت کیفری فراراز ادای دین را مطرح کنید و سپس دادخواست حقوقی را مطرح کنید