مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت مدیر ساختمان

سلام
حدود یکسال ساکن ساختمانی هستم که مدیریت آن بیش از 10 سال شخص ثابتی است
غیر از شارژ ساختمان حدود 800 هزار تومان بابت ایفن تصویری پرداخت شد که نصب ان بنا به دلایلی کنسل شد و که و هیچگونه اعلام هزینه نمی کنند و به هر دلیل برای بنده مزاحمت ایجاد می کند، یکبار توهین و فحاشی شان را صورت جلسه کردم و اعلام کردم فقط پول مصرفیها رو پرداخت می کنم و پول شارژ پرداخت نمی کنم
الان هرروز رو برد ساختمان انواع اقسام نوشته ها با لحن های بد خطاب به بنده هست
از این نوشته های روی برد اقدام قانونی می توانم داشته باشم؟

پاسخ ها :

ليلا  حسنعلي زاده

ليلا حسنعلي زاده :

بله میتونید ضمن استسهادیه از همسایگان وعکس برداری از متن شکایت به توهین نمایید