مشاوره حقوقی رایگان - حجر

سلام و خسته نباشید
در سال 91‌ همسرم‌ به بنده وکالت بلاعوض برای فروش‌ ملک داده بود که بنده ملک مورد نظر را فروختم
بعد از 2سال اختلاف ایشون برای خود حکم ‌حجر گرفته
و اقدام ‌به ابطال‌ سند کرده
و الان خریدار من را ‌محکوم‌‌ کرده
آیا و درخواست ضرر زیان کرده است
آیا من ‌میتوانم ‌از ماده 1216 استفاده کنم ‌که محجور باعث این ‌ضرر زیان است؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خریدار اصلا نمی تواند از شما شکایت کند چون شما فقط وکیل هستید . و در صورت شکایت علیه شما با ایراد عدم توجه دعوا نسبت به خوانده قرار رد دعوا صادر خواهد شد

در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید