مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مزایده ماترک در صورت فوت یکی از وراث

در یک پرونده دستور فروش ماترک، هنگامی که پرونده به اجرا رسیده و ملک ماترک کارشناسی شده و قیمت ها ابلاغ و بعد از زمان قانونی تعیین وقت مزایده شده و ابلاغ شده و مزایده برگزار شده و ملک فروخته شده، سوالی که دارم اینه که یکی از وراث قبل از تاریخ ابلاغ تاریخ مزایده، فوت کرده ولی دادگاه متوجه نشده و به وراث ایشان اطلاع داده نشده، آیا این وراث جدید میتوانند درخواست ابطال مزایده یا سند کنند؟

پاسخ ها :

ابطال مزایده ماترک در صورت فوت یکی از وراث مزایده اموال ارثی ابطال مزایده ارث