مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کار

باسلام وقت بخیر
حقوق مبنای (پایه) بنده در اسفند ماه 98 مبلغ 4 میلیون تومان بود که با مزایای قانونی حق اولاد، حق مسکن و بن کارگری و غیره حدود 5 میلیون تومان می شد که بر اساس 5 میلیون لیست بیمه ارسال می شد، در سال 99 شرکت با توجه به شرایط کرونا مبلغ پایه حقوق رو از 4 میلیون به 3 میلیون رساند و نه تنها افزایش نداد بلکه 1 میلیون کم هم کرد و بعد قرارداد با بنده امضا کرد و ما هم با توجه به شرایط موجود مجبور به امضا قرارداد شدیم، قابل توجه است که بیمه تامین اجتماعی هر ماه مغایرت حدود 1 میلیون تومانی در سیستم ثبت می کند و برای شرکت اجراییه ارسال می کند
سوال بنده این هست که من می توانم با توجه به قراردادی که امضا کردم و عنایت به مغایرت ثبت شده سامانه تامین اجتماعی ، از شرکت شکایت کنم که حقوق پایه مارو 1 میلیون کم کرده اند یا خیر؟

پاسخ ها :

ايمان  فيضيان

ايمان فيضيان :

استان :

باسلام.براساس قانون کاردستمزد کارگر در هر سال تدوین و تصویب میگردد.ومبنای حقوق براساس آن میباشد.وشرکت نمیتواند از آن کمترپرداخت نماید..وتوافق شما باصاحب کار.که این توافق با توجه به اینکه خلاف قانون میباشد فاقد ارزش قانونی میباددرصورت شکایت از شرکت .محکوم به پرداخت جمع مبالغ کسر شده وپرداخت حق بیمه میگردد.که چنانچه از پرداخت این مبالغ هم استنکاف نمایداموال شرکت توقیف واز محل فروش مبالغ فوق پرداخت میگردد