مشاوره حقوقی رایگان - پزشکی

سلام من دوتا زیگل روی آلت تناسلی خودم داشتم به دکتر پوست مراجعه کردم آقای دکتر بدون اینکه آزمایش نمونه گیری از زیگل انجام بدهند نسخه دادن داروخانه گفتن که این دارو رو باید بسازیم خلاصه بعداز 48ساعت استفاده دچار سوزش و تابل و حتی خونریزی شدم و با مراجعه به اورژانس من رو سریه به مشهد منتقل کردن برای عمل مراحل درمانی الان من خودم تن به عمل شدن ندادم آیا من میتونم شاکی بشوم به حق و حقوق خودم برسم اسم دارو هم پودفلین بود سوختگی شدیدی دارم بیش از حد تصور

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام بله میتوانی شکایت کنی ودرصورت معرفی به پزشکی قانونی کلیه مدارک درمانی خودراارایه نمایید.درصورت نیاز به مشاوره باپرداخت حق مشاوره درحدمتم

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
بااعتراض جناب عالی قصورپزشکی موردبررسی قرازمی گیرد