مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن سند قطعی خودرو

سلام وقت بخیر مدارک ماشینمو چند سالی هست گم کردم برا برگ سبز المثنی اقدام کردم برای سند قطعی چکار میتونم بکنم ماشینو از یه دلال خریدم و اون هم سندو تو تهران که بهش وکالت داده بودم زده بود به نامم حالا نه اون دلالو میتونم پیدا کنم و نه دفترخانه رو اگه راهنماییم کنین ممنون میشم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به یک دفتر اسناد رسمی مراجعه و کد ملی خودتان را بدهید تا نام دفتر اسناد رسمی که سند را به نام شما زده مشخص بشود