مشاوره حقوقی رایگان - حق ادامه ی تحصیل

من تازه نامزد کردم کاملا سنتی و دوست دارم به یه جایی برسم و درسمو ادامه بدم من امسال کلاس دهمم و لی نامزدم از الان داره بهم گیر میده که نباید درستو بخونی آیا نامزدم میتونه مانع ادامه تحصیلم بشه یا نه من با توجه به فرهنگمون شرط ادامه تحصیل هم نذاشتم لطفا راهنماییم کنید و اینکه چیکار کنم تا راضی بشه بزاره درسمو بخونم خودشم سطح سوادش در سطح ابتداییه
ترو خدا راهنماییم کنید من همینجوریشم فقط به عشق درس خوندنو پیشرفت دارم نفس میکشم

پاسخ ها :

سحر دشتی

سرکار خانم سحر دشتی :

با سلام
مخاطب گرامی؛ چنانچه حق ادامه تحصیل در سند ازدواج و ضمن عقد نکاح شرط نشده باشد، در این فرض چنانچه اشتغال زوجه به تحصیل، مغایر تکلیف وی به تمکین از زوج باشد،زوج می­تواند با اقامه دعوای الزام به تمکین، نشوز همسر خود را اثبات کند و عدم اشتغال به تحصیل زوجه بگیرد. اما چنانچه به تشخیص دادگاه ادامه تحصیل زوجه مغایر با تکالیف زوجه در انجام وظایف زناشویی نباشد و خللی ایجاد ننماید، زن می تواند به تحصیل ادامه دهد. اگر حق ادامه تحصیل ضمن عقد نکاح در سند ازدواج شرط شده باشد، شوهر حق ممانعت نخواهد داشت.