مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

با سلام من خانم و کارمند آموزش و پرورش هستم 16 سال سابقه در حکم و 39 ساله هستم همچنین سرپرست خانواده هستم آیا راهی وجود داره که من زودتر خودمو بازنشسته کنم چون شغلم را دوست ندارم از طرفی هیچ درآمدی هم ندارم که اگر درآمد داشتم معلمی را رها میکردم،،، آیا می‌شود بازخرید کرد و حقوق بازنشستگی گرفت.... ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

بازنشستگی زودتر از موعد زنان سرپرست خانوار بازنشستگی بانوان بازنشستگی زودتر از موعد بازنشستگی