مشاوره حقوقی رایگان - استشهاد

با سلام و وقت بخیر
بنده متاسفانه متن نامه ای رو امضا کردم که اصلا در جریان دعوای مطرح شده نبودم. در متن نامه نوشته شده بود که خانمی برای ایشان ایجاد مزاحمت کرده اند. گذشته از عذاب وجدانی که به خاطر حق الناس احتمالی دارم، سوال من این است که آیا این امضا برای من دردسری ایجاد خواهد کرد؟ حتی اگر برای شهادت به دادگاه نروم و دیگر چیزی امضا نکنم.
سپاس

پاسخ ها :

محمد مهدی  زارعی

جناب آقای محمد مهدی زارعی :

سلام
چنانچه آن نامه در مرجعی مورد استناد قرار گرفته است، در همان مرجع حاضر شده و اعلام کنید از آن شهادت به دلیل شبهه یا اشتباه در رخداد یا اشتباه در طرف رجوع می نمایم.