مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم توقیف اموال زن بخاطر بدهی شوهر

با سلام، همسر بنده چند سال قبل بدهی مربوط به چک برگشتی داشتن و در حال حاضر چک بصورت حقوقی تبدیل شده و حکم توقیف اموال برای ایشان صادر شده. از آن جا که ایشان هیچ اموالی را به نام خودشان ندارند. و ماشین و خانه به نام بنده است آیا امکان توقیف اموال اینجانب وجود دارد؟ در ضمن اموال موجود از ابتدا به نام اینجانب خریداری شده و قبلا به نام همسرم نبوده است.

پاسخ ها :

حکم توقیف اموال زن بخاطر بدهی شوهر توقیف امول زن بابت بدهی شوهر توقیف اموال همسر