مشاوره حقوقی رایگان - محکوم به حبس هرویین

با سلام سوالی داشته ام لطفا راهنمایی کنید دقیق مرا بنده پدرم را 8ماه پیش که مصرف کننده هرویین است مراجعه کرده بوده منزل دایی ام که دایی ام هم فروشنده بوده دایی ام از منزل بیرون میرود و بیاید ماموران مواد مخدر وارد منزل ایشون میشوند و پدرم هم خبر نداشته که ایشون 101 گرم هرویین داشته اند با این 101 گرم هرویین پدرم را دستگیر میکنند و میبرند و دایی ام فرار میکند و در پرونده هم از طرف ماموران گزارش شده بوده که این مواد ها و منزل متعلق به دایی ام هست ولی 20 روز پیش به پدرم 25 سال و یک روز حبس داده اند و ایشون را 5سال پیش هم با 2گرم شیشه و 10 گرم هرویین هم برای مصرف خود داشته دستگیر کردند که محکوم به5سال حبس شده و دو سال به خاطر روز زن به ایشان عفو خورده و یک سال حبس ان را بخشیده اند و یک سال زندانی کشیدن ایشون و یک سال هم عفو مشروط استفاده نموده اند و ازاد شدند و 14سال پیش هم با دوکیلو تریاک دستگیر شدند که دوسال حبس کشیدن و ازاد شدند و حالا لطفا مرا راهنمایی کنید دقیق ایا عفو دیگری شامل حال پدرم میشود و باید چه کار کنیم که پدرم زودتر ازاد بشه چون مشکل بیماری ریه هم دارد دز زندان به سر نیبرد 9ماهه لطفا راهنمایی کنید با تشکر ممنون دست شما درد نکنه ببخشید

پاسخ ها :

سيد احمد  مير معيني

سيد احمد مير معيني :

با انجام یک دفاع مناسب و اثبات این امر که مواد مکشوفه متعلق به پدرتان نبوده امکان نقض حکم و تقلیل بسیار مناسب این رای وجود دارد که طبیعتا در این خصوص میبایست از وجود وکیل زبده ای استفاده کنید