مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام در صورت شکایت همسر برای گرفتن مهریه و توانایی دادن مهریه را نداشته باشیم حکم دادگاه چیست؟ آیا میشود بصورت قسط پرداخت کرد؟شرایط پرداخت اقساط از طرف دادگاه چگونه است؟باتشکر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1- نداشتن ربطی به حمک ومحکومیت شما ندارد 2-در صورت دادخواست واحراز اعسار بلی 3-نداشتن مال برای پرداخت یکجا وشهادت شهود.یاالله

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

در هر صورت شما به پرداخت مهریه متعلقه محکوم خواهد شد؛ اما متعاقب این امر با ارائه دادخواست اعسار از محکوم به و تقاضای تقسیط با ارائه شهود اقدام نمایید

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام
بله شما باید اعسار از پرداخت محکوم به بدهید