مشاوره حقوقی رایگان - شکایت گران فروشی خودرو

با سلام. دو ماه و نیم پیش یک ماشین سمند مدل 91 به 130000000 تومان خریدم و پلاک هم به نام من زده شد و برگ سبز هم به نامم شده. بعد از پلاک بردم ماشین را دم بنگاه گفتند قیمت این ماشین 90000000 تومان بیشتر نیست. من به جرم گران فروشی میتوانم از فروشنده و بنگاه شاکی بشوم و حقم را بگیرم؟ در ضمن سند اصلی را هم نمیزنند و میگویند همان برگ سبز کافی هست؟ چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
این مقدار از غبن، عرفا فاحش بوده و معامله قابلیت فسخ دارد
اگر نظر به بقای قرارداد دارید، امکان الزام ایشان به انتقال سند رسمی نیز وجود دارد

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید