مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری زمین اوقافی

سلام. من زمینی خریداری کرده ام ( اجاره 99 ساله ) که وقف پسر ذکور بوده. واقف الان زنده است و یک وکالت تام الاختیار بدون حق اذل به من داده است و یک قرارداد در بنگاه رسمی نوشته ایم و یک قرارداد دستی کلیه مدارک زمین را هم به من تحویل داده است. الان میخواهم زمین را به کس دیگری واگذار کنم. نیازمند وکیل برای راهنمایی و انجام کارهای قانونی تا در قید حیات بودن واقف دارم.

پاسخ ها :

سید محمد نوابیان قمصری

جناب آقای سید محمد نوابیان قمصری :

درود بر شما
مفاد وقفنامه بسیار مهم است . با فرض اینکه عرصه وقف شده تا عواید حاصله به مصرف ورثه ذکور برسد ، اجاره شما بلا اشکال است و شما نیز میتوانید با اطلاع متولی و پذیره نویسی اعیان متعلق به خودتان را به شخص دیگری واگذار نمایید . همچنین چنانچه حق تملک اعیانی نیز داشته باشید میتوانید برای اعیان احداثی سند شش دانگ بنام خود دریافت نمایید .
موفق باشید
سید محمد نوابیان قمصری
وکیل پایه بک دادگستری