مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت بانک

سلام، ضمانت شرکتی رو توسط شرکت خودم انجام دادم، شرکت فوق برشکست و جمع شده، میتونم مبلغ ضمانت و از همسر مدیر عامل شرکت در صورتی که داشته باشه پس بگیرم؟

پاسخ ها :

محسن فاروقی

جناب آقای محسن فاروقی :

سلام
اثبات عقد قرض یا مشارکت بر عهده مدعی است و این موضوع را میشه با شهادت شهود هم اثبات کرد
تحلیل مساله منوط به آن است که ابتدا نیت طرفین در مورد قالب عقد و قرارداد احراز بشه تا بتوان دو مورد چند و چون قضیه و احکام و قواعد آن نظر داد
اگر موضوع در قالب قرض باشه برادر شوهر شما صرفا مستحق دریافت پول اولیه ای که پرداخت کرده است میباشد ولی اگر قالب عقد شرکت را برای موضوع در نظر بگیریم ایشون علاوه بر استحقاق دریافت سود موضوع شرکت, مستحق قیمت اموال به نسبت حصه خودش نیز میباشد.
پیروز باشید.