مشاوره حقوقی رایگان - روش قطع حق بیمه خدمات درمانی بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری

با سلام
اینجانب در سال 1394 بازنشسته آموزش و پرورش شدم و عضو صندوق بازنشستگی کشوری هستم فقط خودم دارای دفترچه بیمه خدمات درمانی هستم و از همان سالی که بازنشسته شدم تا کنون حدودا 5 سال است که هیچ گونه استفاده ای از دفترچه بیمه ام نداشتم خواستم بدانم چگونه میتوانم بیمه خدمات درمانی ام را قطع کنم و حق بیمه پرداخت نکنم ......... با تشکر

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتونین به سازمان مربوطه اعلام کنید و درخواست بدید