مشاوره حقوقی رایگان - شهادت خویشاوند در دادگاه

با سلام ، چند ماه پیش در دادگاه به عنوان شاهد به نفع خواهر زنم که بدهکار به شخصی بود و به دلیل عدم توانایی در پرداخت ، درخواست اعسار کرده بود شهادت دادم ، و اعسار هم مورد قبول واقع شد ، از اونجایی که فکر میکردم فقط شهادت اقوام درجه یک برای دادگاه قابل قبول نیست ، به قاضی پرونده گفتم نسبت خویشاوندی ندارم ، حالا شاکی روی اعسار درخواست تجدید نظر کرده و گفته که من جزو خویشاوندان اون خانم هستم ، خواستم بدونم ، شهادت دادن ‌من با توجه به این که شوهر خواهر اون خانم هستم مشکلی ایجاد میکنه ؟ ایا شهادت دادن من رد میشه ؟؟ یا اینکه دادگاه به این نکته توجهی نمیکنه ؟ و اینکه آیا مجازاتی برای من در نظر میگیرن ؟؟ البته این موضوع هم بگم‌که واقعا چیزی برای پرداخت نداره ، یه خانم خانه دار هست هیچ سندی به نامش نیست ، و هیچ درامدی نداره و هیچ مبلغی در حساب بانکیش هم نداره و من کاملا عین حقیقت رو گفتم ممنون از شما

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شهادت خویشاوندان منع قانونی ندارد مگر اینکه شخصا در پرونده ذینفع باشد .
موفق باشید