مشاوره حقوقی رایگان - اقساط عقب افتاده

باسلام اینجانب از بانک وام گرفتم هر قسط مبلغ دومیلیون هشتصد هست ولی به دلیل کرونا بازار کارم خراب شده و اقساطم عقب میافته، بانک بعد از پرداخت نکردن چند قسط اجازه برداشت از حساب ضامنین را دارد؟ ایا قبل از برداشت باید تماس بگیرند یا بدون اطلاع دادن اجازه برداشت دارند؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتونند بدون اطلاع برداشت کنن و در قراردادهم قید میکنن این موضوع رو .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر و راهنمایی مفصل با پرداخت هزینه میتوانید تماس بگیرید