مشاوره حقوقی رایگان - وقف اولاد ذکور

سلام من زمینی را خریداری کرده ام با این شرایط
زمین وقف اولاد ذکور بوده و واقف حق وقف را به فرزندان اکبر خود به ترتیب سن داده است الان اخرین پسر که اولاد ذکور هم ندارد زمین را به من با اجاره 99 ساله واگذار کرده یک وکالت نامه تام الاختیار بدون حق عزل هم داده است و یک قرارداد در بنگاه با رعایت تمام اسناد و قوانین نوشته و امضا کرده است کلیه اسناد مربوط به زمین را هم به من تحویل داده واقف الان زنده است ولی سن بالای دارد از انجای که اگر فوت کند وکالت نامه باطل میشود تکلیف من چطور میشه
آیا در زمان حیاط واقف میتوانم زمین را با اختیاراتی که به من داده است به کس دیگر واگذار کنم
ایا میتوانم تولیت را چون واقف کلیه اختیارات زمین را به من واگذار کرده است بگیرم.

پاسخ ها :

وقف اولاد ذکور وقف وکالت بلاعزل واقف