مشاوره حقوقی رایگان - نامزدم بعد از9‌ ماه از عقدمون میگه بدون هیچ اختلافی بصورت توافقی طلاق بگیریم؟

من یکم اردیبهشت ماه 99عقد کردم که نامزدم اواسط تیرماه گفت یا بریم مهریه تو 72سکه ست 14تا کن یا نمیریم سرخونه زندگیمون و طی این مدت خانواده اش با من به هیچ وجه ارتباط نداشتن با وساطت شوهر خواهرمن مشکل حل شد و الان از 7دی ماه شروع کرده که من کل پول هامو تو ارز دیجیتال از دست دادم حتی وام ازدواج منم دست نامزدمه و قسط دیماه رو پرداخت نکرده الان به من میگه توافقی طلاق بگیریم ماشین داشت طی این یکماه گفت ماشین به اسم بابام بود به خواهرم بدهکار بودیم رفته فروخته شوهر خواهرم رفته 3میلیون روش داده از نمایشگاه خریده الانم یکماهه خونواده اش یه زنگ نمیزنن که چیکار میکنین خودشم نیست حالا سؤالم از شما خودش که اقدام نمیکنه به طلاق من اولین اقدام چیکار کنم در قبال اینهمه عمل اونا؟

پاسخ ها :

حميرا  ولي زاده درودخاني

سرکار خانم حميرا ولي زاده درودخاني :

تا جاییکه می توانید با صلح و سازش موضوع را بین خود حل کنید.اگر نهایت نشد مهریه را اجرا گذاشته و حق و حقوق خود را مطالبه کنید.اما به طلاق توافقی رضایت ندهید اجازه بدید اگر خود آقا می خوان شما را طلاق بدن خود اقدام کنند.