مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی در طرح هادی

زمینی با حضور دهیار در طرح هادی خریدم و از داخل طرح بودنش اطمینان داشتم شروع به ساخت کردم بعد از اتمام کار برای گرفتن برق و گاز به دهیاری مراجعه کردم بعد از تکمیل پرونده به خاطر تخلف که تغییر کاربری زراعی به مسکونی نکردم به کمیسیون فرستاده شدم و رای به تخریب بنا داده شود ایا می توانم جلو تخریب را بگیرم زمین داخل بافت هست

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
بدوا می باید به رای کمیسیون ماده 999 در دیوان عدالت اعتراض نمود
ضمنا می تواند دستور موقت هم گرفت
قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید