مشاوره حقوقی رایگان - استعفا

من درجه دار پیمانی ارتشم و یک سال خدمت کردم به خاطر مشکلات و روحیه که دارم نمیتونم خدمت کنم به نظر شما یک روز حضور بزنم 14روز غیبت کنم که کمیسیون 104برام بگیرن یا انصراف بدم اگه انصراف بدم باید جریمه بدم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

غیبت های متناوب با قانون لاحق مجازات جرایم نیروهای مسلح نسخ شده و‌مجموع غیبت های متناوب باهم جمع و محاسبه میشود