مشاوره حقوقی رایگان - وام مستمری بگیر پدری

با سلام مادر من و خاله ام از حقوق مستمری پدربزرگم استفاده میکردن و خاله من چند روز پیش فوت کرده و حقوق کلا یک کد شد و به مادر من رسید و خاله من در زمان حیات وام گرفته بود؛ الان این وام با توجه به اینکه حقوق متوفی قطع شده چجوری پرداخت میشود ؟ ایا از حقوق مادر من کسر میشود؟

پاسخ ها :

اکبر آدینه

جناب آقای اکبر آدینه :

سلام، خیر چیزی از حقوق مادر شما کسر نمیگردد اگر وام اخذ شده بیمه شده باشد از محل بیمه پرداخت میگردد در غیر اینصورت بانک میتوتند از طریق اجرای ثبت به عنوان طلبکار اجراییه اخذ کرده و اقدام به توقیف ترکه متوفی نماید