مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظریه پزشکی قانونی

با سلام واحترام
من پارسال در اثر سانحه رانندگی دوتا از عصب دستم از ناحیه ساعد به طور کامل قطع شد و طبق نظر پزشکان غیر قابل بازگشت هست یعنی نه حس داره و نه اینکه بتونم باهاش کاری انجام بدم نه چیزی بلند کنم حتی مشت هم نمیتونم بکنم فقط در حد یه کم حرکت انگشت هست حالا با این گفته ها نظریه پزشک قانونی محدودیت حرکت هست میخواستم بدونم ایا محدودیت حرکت محسوب میشه یا فلجی. لطفا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام شما می توانید به نظزیه پزشکی قانونی اعتراض کنیدودر خواست کمسیون پزشکی باهزینه شخصی خود نمایید.