مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ایرانی الاصل بودن

سلام وقتتون بخیر من اتباع خارجه مادر ایرانی هستم. میخوام از طریق ماده واحده تابعیت شناسنامه بگیرم. مادرم سال 94 شناسنامه گرفته. گفتن باید ثابت کنم که ایرانی الاصل هست. چطور میتونم ثابت کنم؟
تشکر از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام و احترام حتما برای مشاوره تماس بگیرید چون مشکل شما
تخصصی است و طبق قانون تعیین تکلیف تابعیت افراد غیر ایرانی که مادر ایرانی و پدر غیرایرانی دارند مصوب 98 و آیین نامه مصوب 99