مشاوره حقوقی رایگان - استراحت و اضافه کاری ماموریت

با سلام و تشکر
در شرکتی که به ازای هر 3 روز ماموریت 1 روز استراحت (بعد از ماموریت) برای نیروها در نظر میگیرد ، آیا در زمان ماموریت تعطیلی های موجود در تقویم و جمعه جزو تعطیلی محاسبه میشود یا اینکه در این نوع ماموریت تعطیلی حساب نمی شود؟؟؟؟؟
کار در تهران برای نیروها پنجشنبه تا ظهر بوده و جمعه نیز تعطیل می باشد .

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. ابتدا یک اظهارنامه ارسال کنید و رسما درخواست کنید که مبالغ رو بپردازد و سپس اگر نداد مراحل بعدی.